20 Kasım 2012 Salı

Bir Film: The Vow



Evlendik, balayından döndükten sonra evimize televizyon aldık. Evde yaşamaya başladığımız ilk günlerde bu nedenle tv yayınımız yoktu. Sevgilim de bir akşam cd'ciye gidip kendi zevkine göre bir sürü aksiyonlu, Sylvester Stallone'lu film alıp arasına da bir tane benim ağzıma bir parmak bal çalmak amaçlı romantik komedi filmi görünümlü bir filmi de eklemişti.

Gel zaman, git zaman biz bu filmlerin çoğunu izleyemeden tv yayınımız geldi, filmler de olduğu gibi kaldı. Geçenlerde tv'de maçın olduğu bir akşam can sıkıntısından bilgisayarı alıp yatak odasına çekildim ve sonra ondan da sıkılınca şu filmlere bir bakayım dedim ve The Vow'u izlemeye başladım.

Beklediğim romantik komedi tarzından çok daha dokunaklı bir film. Çünkü her şeyden önce gerçek bir hikayeye dayanıyor. Yönetmenliğini Michael Suscy yapmış, başrollerini Rachel McAdams ve Channing Tatum oynamış.

Film Paige ile Leo adındaki evli bir çiftin kaza sahnesiyle başlıyor. Çift dört yıldır evliler ve birbirlerine deli gibi aşıklar. Ancak kazada heykeltraş olan Paige beyin travması geçirerek hayatının Leo ile ilgili olan kısmını hatırlamamaya başlıyor. Leo ile tanışmadan önce ailesinin yanında hukuk okuyan ve başka biriyle nişanlı olan halini yaşamaya başlıyor. Leo ise öylesine çok seviyor ki kendini hatırlatmanın, eski hallerine dönmenin yollarını arıyor, Paige eski nişanlısına kur yaparken bile!

Filmin devamını anlatmak bu yazıyı okuyup da izlemek isteyenlere haksızlık olur. Ancak gerçek bir hikayeye dayanması nedeniyle finali insanı gerçekten çok çok etkiliyor. İnsan diyor ki kaderden kaçılmıyor!

Bir gün evde dvd keyfi yapmak isteyenlere duyurulur!

*Görsel internetten alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder