16 Kasım 2012 Cuma

21 Eylül, Bali, Nusa Dua, Bali Collection






Rafting bizi epeyce yordu. Akşam olup karnımız acıkmaya başlayınca Nusa Dua’da otele gelirken sürekli önünden geçtiğimiz Bali Collection’a gidip orada yemek yiyelim biraz da dolaşalım dedik. Otelimiz Ayodya'ya yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Bali Collection açık hava bir alışveriş merkezi. Restorandan butiğe, masaj salonundan süpermarkete kadar içinde her şey var.





Burada daha önce bahsettiğim Prada’nın bir şubesi bulunuyor. Prada’ya gidip deniz ürünleri sepeti yanına Bali şarabı aldık, sigara tüttüre tüttüre yedik içtik. Midemiz coştu coştu, bayram etti! Yemekten sonra biraz dolaştık. Burada da her türlü restoran bulunuyor. Birçok mekânda güzel canlı müzik yapılıyor.






Biraz dolaştıktan sonra Bali masajı yaptırmaya karar verdik. Bali masajı yağla yapılıyor. Değişik sürelerde yapılabiliyor, sizin tercihinize kalmış. Bunun dışında ayak masajı, yüz masajı gibi çeşitler de var. Biz Prada’da bir saatlik masaja iki kişi yaklaşık 360,000 rupiah verdik. Kadınlara kadın, erkeklere erkek masöz masaj yapıyor. En güzel yanı da masajın sonunda yağlarınızı temizlemeleri, Türkiye’deki en güzel spa merkezlerinde bile sizi vıcık vıcık yağlı olarak gönderiyorlar. Restorandan sonra, masaj salonunda da Prada’yı çok tuttuk, fiyat-kalite bağlamında tabi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder