1 Ocak 2012 Pazar

2012 Nasıl Başladı?















Bir yılı daha bitirdik. Nasıl başlarsa, öyle gider, bir hoşluk olsun, bir güzellik olsun diyerek yeni yıla nerede, nasıl gireceğimizle ilgili aylarca planlar yaptık. Normal şartlar altında gitmeyi sevdiğimiz pek çok yer yılbaşı gecesi fırsatçılığı ile fiyatlarını birkaç kaç kat katlayınca, "bir gece için değer mi, bir hafta sonra gitsek yarı fiyatı olacak" diyerek öyle bir program düşünmedik. Sadece aklımda Jolly Joker'de sahne alan ve albümlerini büyük zevkle dinlediğim Gökhan Türkmen'e gidebileceğimiz fikri vardı.



Daha sonra uygun fiyatlı bir Kapadokya gezisi ayarladıysak da hava şartları gözümüzü korkuttu ve yeni yıla canım arkadaşım Gül'ün evinde girmeye karar verdik.



Gül'ün sofrası, yılbaşı ağacı, hediyeleri ve sürpriz olarak ortaya çıkan aksesuarları muhteşemdi. Noel Baba kostümleri, yılbaşı taçları, kocaman gözlükler, enteresan peruklar hepimizin elinde dolaştı ve komik fotoğraflara malzeme oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde tombala oynadık, sohbetle, muhabbetle yeni yıla girdik. Her şeyden önemlisi ben, hep yanında olmak istediğim insanlarla başladım bu yıla.


Sabah ise şehrin başka yerinde kar yokken biz yoğun kar yağışıyla uyandık, fırsattan istifade edip karda çocuklar gibi oynadık ve Kıvanç Tatlıtuğ'un kardanadamını yaptık:)))



Bu yılki planlara gelince: blogumla daha fazla ilgileneceğim, daha çok kitap okuyacağım, daha çok yazacağım, yemek ve pasta yapmakla ilgileneceğim, el becerilerimi, hobilerimi geliştireceğim, daha çok tasarruf edeceğim (ah çok zor), daha az tv izleyeceğim, spor yapmaya devam edeceğim...


Yeni yıl hepimize güzellikleri getirsin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder